AEG BP700402SM Instrukcja Użytkownika Strona 21

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 40
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 20
Matvarer Funksjon Temperatur (°C) Tid (min) Brettplassering
Tertebunn –
mørdeig
Ekte varmluft
170 - 180
1)
10 - 25 2
Kakebunn – suk-
kerbrødmiks
Ekte varmluft 150 - 170 20 - 25 2
Apple pie /
Eplepai (2 for-
mer, Ø 20 cm,
diagonalt plas-
sert)
Ekte varmluft 160 60 - 90 2
Apple pie /
Eplepai (2 for-
mer, Ø 20 cm,
diagonalt plas-
sert)
Over-/Under-
varme
180 70 - 90 1
Ostekake Over-/Under-
varme
170 - 190 60 - 90 1
1)
Forvarm ovnen.
Kaker/bakst/brød på stekebrett
Matvarer Funksjon Temperatur
(°C)
Tid (min) Brettplassering
Flettebrød/-
krans
Over-/Under-
varme
170 - 190 30 - 40 3
Julekake Over-/Under-
varme
160 - 180
1)
50 - 70 2
Brød (rugbrød):
1. Første del
av bakepro-
sessen.
2. Andre del
av bakepro-
sessen.
Over-/Under-
varme
1. 230
1)
2. 160 - 180
1. 20
2. 30 - 60
1
Vannbakkels/
eclair
Over-/Under-
varme
190 - 210
1)
20 - 35 3
Rullekake Over-/Under-
varme
180 - 200
1)
10 - 20 3
Strøsselkake
(tørr)
Ekte varmluft 150 - 160 20 - 40 3
Mandelkake
med smør/
sukkerkaker
Over-/Under-
varme
190 - 210
1)
20 - 30 3
NORSK 21
Przeglądanie stron 20
1 2 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... 39 40

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag