AEG KS8404001M Instrukcja Użytkownika Strona 22

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 44
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 21
Jed
Temperatura
ºC
Količina vode
v ml
Čas
1)
v min.
Položaj rešetk
Bučka, nare‐
zana
96 350 15 1
1)
Časi so samo priporočene vrednosti.
Priloge
Jed
Temperatura
ºC
Količina vode
v ml
Čas
1)
v min.
Položaj rešetk
Kvašeni cmo‐
ki
96 600 30 - 40 1
Krompirjevi
cmoki
96 600 35 - 45 1
Neolupljen
krompir, sred‐
nje velik
96 750 45 - 55 1
Riž (razmerje
voda/riž 1,5:1)
96 600 35 - 40 1
Kuhan krom
pir, narezan
na četrtine
96 600 35 - 40 1
Kruhovi cmoki 96 600 35 - 45 1
Testenine,
sveže
96 450 20 - 25 1
Polenta (raz‐
merje tekoči‐
na/polenta
3:1)
96 750 40 - 45 1
1)
Časi so samo priporočene vrednosti.
Riba
Jed
Temperatura
ºC
Količina vode
v ml
Čas
1)
v min.
Položaj rešetk
Postrv, pribl.
250 g
85 550 30 - 40 1
Morski rakci,
sveži
85 450 20 - 25 1
Morski rakci,
zamrznjeni
85 550 30 - 40 1
Lososovi fileji 85 500 25 - 35 1
Glavatica, ce‐
la, pribl. 1000
g
85 600 40 - 45 1
Pokrovače 96 500 20 - 30 1
22
www.aeg.com
Przeglądanie stron 21
1 2 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 43 44

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag