AEG BS7304701M Instrukcja Użytkownika Strona 22

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 52
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 21
Grönsaker
Livsmedel Temperatur (°C) Tid (min) Falsnivå
Kronärtskockor 99 50 - 60 2
Aubergine 99 15 - 25 2
Blomkål, hel 99 35 - 45 2
Blomkål, buket-
ter
99 25 - 35 2
Broccoli, hel 99 30 - 40 2
Broccoli, buket-
ter
1)
99 13 - 15 2
Svamp, skivor 99 15 - 20 2
Ärtor 99 20 - 30 2
Fänkål 99 25 - 35 2
Morötter 99 25 - 35 2
Kålrabbi, strimlor 99 25 - 35 2
Paprika, strimlor 99 15 - 20 2
Purjolök, ringar 99 20 - 30 2
Gröna bönor 99 35 - 45 2
Småbladig bu-
kettsallad, buket-
ter
99 20 - 25 2
Brysselkål 99 25 - 35 2
Rödbeta 99 70 - 90 2
Svartrot 99 35 - 45 2
Selleri, tärnad 99 20 - 30 2
Sparris, grön 99 15 - 25 2
Sparris, vit 99 25 - 35 2
Spenat, färsk 99 15 - 20 2
Skalade tomater 99 10 2
Brytbönor 99 25 - 35 2
Savoykål 99 20 - 25 2
Zucchini, skivor 99 15 - 25 2
Bönor, förvälld 99 20 - 25 2
www.aeg.com22
Przeglądanie stron 21
1 2 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 51 52

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag