AEG BS7314401M Instrukcja Użytkownika Strona 27

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 56
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 26
Produkt Temperatura (°C) Czas (min) Poziom piekarni‐
ka
Woda w szu‐
fladzie na
wodę (ml)
Tagliatelle,
świeże
96 20 - 25 2 450
Polenta (pro‐
porcja wody
3:1)
96 45 - 50 2 750
Ryby
Produkt Temperatura (°C) Czas (min) Poziom piekarni‐
ka
Woda w szu‐
fladzie na
wodę (ml)
Pstrąg, ok.
250 g
85 30 - 40 2 550
Świeże kre‐
wetki
85 20 - 25 2 450
Mrożone kre‐
wetki
85 30 - 40 2 550
Łosoś, filety 85 25 - 35 2 500
Pstrąg potok‐
owy, ok. 1000
g
85 40 - 45 2 600
Małże 96 20 - 30 2 500
Filet z flądry 80 15 2 350
Mięso
Produkt Temperatura (°C) Czas
(min)
Poziom piekar‐
nika
Woda w szu‐
fladzie na
wodę (ml)
Gotowana szynka
1000 g
96 55 - 65 2 800 + 150
Pierś z kurczaka z
wody
90 25 - 35 2 500
Kurczak z wody,
1000-1200 g
96 60 - 70 2 800 + 150
Górka cielęca/
schab wieprzowy
bez kości,
800-1000 g
90 80 - 90 2 800 + 300
POLSKI 27
Przeglądanie stron 26
1 2 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 55 56

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag