AEG KS8100001M Przewodnik Szybki Start Strona 3

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 4
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 2
1-3 kg
0:00-23:59
1/3
1/5
. . .
. . .
16:30
01:45
1.0 kg
16:30
01:45
1.0 kg
16:30
03:00
200°C
16:30
03:00
200°C
5/5
4/5
3/5
2/5
3:00
19:30
2:30
19:00
30-230°C ¹
30-250°C ²
Sammenkogte retter/Gratin
Tilbage
Tilbage Vægtautomatik
Svinekød/Kalvekød
Svinekød/Kalvekød Nakkesteg af svinekød
PANEL LÅS
SET + GO
Heat+Hold
GEMVarighed
Varighed
Oksekød/Vildt/Lam Kalvesteg
Tryk OK for at aktivere
Tryk OK for at aktivere
Tryk OK for at aktivere
Tryk OK for at aktivereSlut tid
Slut tid
Sammenkogte retter/Gratin Farsbrød
Nakkesteg af svinekød
Vægtautomatik Manuel
Oksekød/Vildt/Lam
Kalvesteg
Manuel Tilbage
Hjælp til tilberedning
Tryk to gange
*
*
¹ Kun ovne med damp
² Kun ovne uden damp
* Kun for manuel tilstand
Przeglądanie stron 2
1 2 3 4

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag