AEG BS7314401M Instrukcja Użytkownika Strona 23

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 48
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 22
Jed Temperatura (°C) Čas (min.) Položaj rešetk Voda v
predalu
za vodo
(ml)
Paprika, trako‐
vi
96 20 - 25 2 400
Por, kolobarji 96 25 - 35 2 500
Zelen fižol 96 35 - 45 2 550
Motovilec, listi‐
či
96 20 - 25 2 450
Brstični ohrovt 96 30 - 40 2 550
Rdeča pesa 96 70 - 90 2 800 +
400
Črni koren 96 35 - 45 2 600
Zelena, v
kockah
96 25 - 35 2 500
Beluši, zeleni 96 25 - 35 2 500
Beluši, beli 96 35 - 45 2 600
Špinača 96 15 2 350
Olupljeni para‐
dižniki
96 15 2 350
Bel fižol 96 30 - 40 2 500
Kodrasti ohrovt 96 20 - 25 2 400
Bučka, nareza‐
na
96 15 - 20 2 350
Priloge
Jed Temperatura (°C) Čas (min.) Položaj rešetk Voda v preda‐
lu za vodo
(ml)
Kvašeni cmo‐
ki
96 30 - 40 2 600
Krompirjevi
cmoki
96 35 - 45 2 600
Neolupljen
krompir,
srednje velik
96 45 - 55 2 750
SLOVENŠČINA 23
Przeglądanie stron 22
1 2 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 47 48

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag