AEG BS7314401M Instrukcja Użytkownika Strona 24

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 48
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 23
Jed Temperatura (°C) Čas (min.) Položaj rešetk Voda v preda‐
lu za vodo
(ml)
Riž (razmerje
voda/riž 1,5:1)
96 35 - 40 2 600
Kuhan krom‐
pir, narezan
na četrtine
96 35 - 40 2 600
Kruhovi cmoki 96 35 - 45 2 600
Testenine,
sveže
96 20 - 25 2 450
Polenta (raz‐
merje teko‐
čine 3:1)
96 45 - 50 2 750
Riba
Jed Temperatura (°C) Čas (min.) Položaj rešetk Voda v preda‐
lu za vodo
(ml)
Postrv, pribl.
250 g
85 30 - 40 2 550
Morski rakci,
sveži
85 20 - 25 2 450
Morski rakci,
zamrznjeni
85 30 - 40 2 550
Lososovi fileji 85 25 - 35 2 500
Glavatica, ce‐
la, pribl. 1000
g
85 40 - 45 2 600
Pokrovače 96 20 - 30 2 500
File bokopla‐
vutarice
80 15 2 350
Meso
Jed Temperatura (°C) Čas (min.) Položaj rešetk Voda v preda‐
lu za vodo
(ml)
Kuhana šunka,
1000 g
96 55 - 65 2 800 + 150
Piščančje prsi,
poširane
90 25 - 35 2 500
www.aeg.com24
Przeglądanie stron 23
1 2 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 47 48

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag