AEG BS9314401M Instrukcja Użytkownika Strona 42

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 52
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 41
Owoce jagodowe
Pasteryzacja Temperatura w °C
Czas do zagoto‐
wania (min)
Dalsza pasteryza‐
cja w temperatu‐
rze 100°C (min)
Truskawki/jagody
leśne/maliny/doj‐
rzały agrest
160 - 170 35 - 45 -
Owoce pestkowe
Pasteryzacja Temperatura w °C
Czas do zagoto‐
wania (min)
Dalsza pasteryza‐
cja w temperatu‐
rze 100°C (min)
Gruszki/pigwy/
śliwki
160 - 170 35 - 45 10 - 15
Warzywa
Pasteryzacja Temperatura w °C
Czas do zagoto‐
wania (min)
Dalsza pasteryza‐
cja w temperatu‐
rze 100°C (min)
Marchew
1)
160 - 170 50 - 60 5 - 10
Ogórki 160 - 170 50 - 60 -
Pikle 160 - 170 50 - 60 5 - 10
Kalarepa/groch/
szparagi
160 - 170 50 - 60 15 - 20
1)
Pozostawić w piekarniku po jego wyłączeniu.
11.22 Chleb
Rodzaj pro‐
duktu
Funkcja pie
karnika
Poziom umie‐
szczenia po‐
trawy
Temperatura
w °C
Czas (min)
Biały chleb Chleb 2 180 - 200 40 - 60
Bagietka Chleb 2 200 - 220 35 - 45
Bułeczki ma‐
ślane
Chleb 2 180 - 200 40 - 60
Ciabatta Chleb 2 200 - 220 35 - 45
Chleb żytni Chleb 2 190 - 210 50 - 70
Ciemny chleb Chleb 2 180 - 200 50 - 70
Chleb pełno‐
ziarnisty
Chleb 2 170 - 190 60 - 90
42
www.aeg.com
Przeglądanie stron 41
1 2 ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... 51 52

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag