AEG BEB352010M Instrukcja Użytkownika Strona 18

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 36
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 17
Mat Funksjon Temperatur
(°C)
Tid
(min)
Skuffplas-
sering
Rullekake Over-/Under Var-
me
180 – 200
1)
10 – 20 3
Strøsselkake (tørr) Ekte Varmluft 150 – 160 20 – 40 3
Mandelkake med smør / suk-
kerkaker
Over-/Under Var-
me
190 – 210
1)
20 – 30 3
Fruktkaker (av gjærdeig/røre-
deig)
2)
Ekte Varmluft 150 35 – 55 3
Fruktkaker (av gjærdeig/røre-
deig)
2)
Over-/Under Var-
me
170 35 – 55 3
Fruktterter av mørdeig Ekte Varmluft 160 – 170 40 – 80 3
Gjærbakst med delikat fyll
(f.eks. kvark, krem, vanilje-
krem)
Over-/Under Var-
me
160 – 180
1)
40 – 80 3
1)
Forvarm ovnen.
2)
Bruk en grill-/stekepanne.
Kjeks
Mat Funksjon Temperatur
(°C)
Tid (min) Skuffplassering
Sandkaker Ekte Varmluft 150 – 160 10 – 20 3
Småkaker av
sukkerbrøddeig
Ekte Varmluft 150 – 160 15 – 20 3
Småkaker med
eggehvite/
Marengs
Ekte Varmluft 80 – 100 120 – 150 3
Makroner Ekte Varmluft 100 – 120 30 – 50 3
Kjeks av gjær-
deig
Ekte Varmluft 150 – 160 20 – 40 3
Småkaker av
butterdeig
Ekte Varmluft
170 – 180
1)
20 – 30 3
Små Gjærbakst Ekte Varmluft
160
1)
10 – 25 3
Små Gjærbakst Over-/Under
Varme
190 – 210
1)
10 – 25 3
1)
Forvarm ovnen.
www.aeg.com18
Przeglądanie stron 17
1 2 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 35 36

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag