AEG BEB352010M Instrukcja Użytkownika Strona 19

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 36
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 18
10.7 Gryteretter/grateng
Mat Funksjon Temperatur
(°C)
Tid (min) Skuffplassering
Makaronigra-
teng
Over-/Under
Varme
180 – 200 45 – 60 1
Lasagne Over-/Under
Varme
180 – 200 25 – 40 1
Grønnsaksgra-
teng
1)
Gratinering med
vifte
160 – 170 15 – 30 1
Bagetter med
smeltet ost
Ekte varmluft 160 – 170 15 – 30 1
Boller/kanelbol-
ler
Over-/Under
Varme
180 – 200 40 – 60 1
Fiskeretter i
form
Over-/Under
Varme
180 – 200 30 – 60 1
Fylte grønnsaker Ekte varmluft 160 – 170 30 – 60 1
1)
Forvarm ovnen.
10.8 Varmluft Med Fukt
Følg forslagene i tabellen for
best mulig resultater.
Mat Tilbehør Temperatur
(°C)
Skuffplas-
sering
Tid (min)
Søt gjærbakst,
16 stykker
stekebrett eller langpan-
ne
190 3 45 – 55
Frossenpizza,
0,35 kg
rist 190 2 45 – 50
Rullekake stekebrett eller langpan-
ne
180 2 45 – 55
Brownie stekebrett eller langpan-
ne
180 2 55 – 60
Gratengbase gratengform på rist 180 2 40 – 50
Posjert fisk, 0,3
kg
stekebrett eller langpan-
ne
180 3 25 – 35
Hel fisk, 0,2 kg stekebrett eller langpan-
ne
180 3 25 – 35
Fiskefilet, 0,3 kg pizzaform på rist 180 3 40 – 50
NORSK 19
Przeglądanie stron 18
1 2 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 35 36

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag