AEG BEB352010M Instrukcja Użytkownika Strona 20

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 36
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 19
Mat Tilbehør Temperatur
(°C)
Skuffplas-
sering
Tid (min)
Posjert kjøtt,
0,25 kg
stekebrett eller langpan-
ne
190 3 40 – 50
Shashlyk, 0,5 kg stekebrett eller langpan-
ne
190 3 35 – 45
Kjeks, 16 stykker stekebrett eller langpan-
ne
160 2 40 – 50
Makroner, 24
stykker
stekebrett eller langpan-
ne
150 2 35 – 45
Muffins, 12 styk-
ker
stekebrett eller langpan-
ne
160 2 35 – 45
Pikant bakverk,
20 stykker
stekebrett eller langpan-
ne
170 2 35 – 45
Kjeks med liten
skorpe, 20 styk-
ker
stekebrett eller langpan-
ne
150 2 40 – 45
Småkaker, 8
stykker
stekebrett eller langpan-
ne
170 2 35 – 45
Posjerte grønn-
saker, 0,4 kg
stekebrett eller langpan-
ne
180 3 45 – 55
Vegetarisk ome-
lett
pizzaform på rist 190 3 40 – 50
10.9 Steking i flere høyder
Bruk funksjonen:Ekte Varmluft.
Kaker/bakst/brød på stekebrett
Mat Temperatur
(°C)
Tid (min) Skuffplassering
2 posisjoner 3 posisjoner
Vannbakkels/
eclair
160 – 180
1)
25 – 45 1 / 4
Tosca kake, tørr 150 – 160 30 – 45 1 / 4
1)
Forvarm ovnen.
Kjeks/små kaker/kaker/rundstykker
Mat Temperatur
(°C)
Tid (min) Skuffplassering
2 posisjoner 3 posisjoner
Sandkaker 150 – 160 20 – 40 1 / 4 1 / 3 / 5
www.aeg.com20
Przeglądanie stron 19
1 2 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 35 36

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag