AEG BS8304021M Instrukcja Użytkownika Strona 29

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 44
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 28
Form Ovnsfunksjon
Brettplasse-
ring
Temperatur
(°C)
Tid (min)
Grønnsaks-
grateng
1)
Gratinering
med vifte eller
ekte varmluft
1 160 - 170 15 - 30
Bagetter med
ostelokk
Gratinering
med vifte eller
ekte varmluft
1 160 - 170 15 - 30
Boller/kanel-
boller
Over-/Under-
varme
1 180 - 200 40 - 60
Fiskeretter i
form
Over-/Under-
varme
1 180 - 200 30 - 60
Fylte grønnsa-
ker
Gratinering
med vifte eller
ekte varmluft
1 160 - 170 30 - 60
1)
Forvarm stekeovnen.
Varmluft med fukt
Matvaretype Brettplasse-
ring
Temperatur (°C) Tid (min.)
Makaronigrateng 2 170 - 190 45 - 60
Lasagne 2 170 - 190 45 - 60
Potetgrateng 2 180 - 200 50 - 60
Desserter 2 170 - 190 45 - 60
Tysk ringkake eller brio-
che
1 150 - 160 50 - 70
Flettebrød/-krans 2 160 - 180 40 - 50
Strøsselkake, tørr 3 150 - 160 20 - 30
Mandelkake med smør/
sukkerkaker
1)
3 180 - 200 20 - 30
Småkaker av gjærdeig 2 150 - 160 20 - 40
1)
Forvarm ovnen.
11.12 Steking i flere høyder
Kaker/bakst/brød på stekebrett
Baketype
Ekte varmluft
Temperatur
(°C)
Tid (min)
Brettplassering
2 brettplas-
seringer
3 brettplas-
seringer
Vannbakkels/
eclair
1 / 4 -
160 - 180
1)
25 - 45
NORSK 29
Przeglądanie stron 28
1 2 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 43 44

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag