AEG BE7314421M Instrukcja Użytkownika Strona 37

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 44
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 36
Cielęcina
Produkt Temperatura wewnątrz produktu w °C
Pieczeń cielęca 75 - 80
Gicz cielęca 85 - 90
Baranina/jagnięcina
Produkt Temperatura wewnątrz produktu w °C
Udziec barani 80 - 85
Comber barani 80 - 85
Pieczeń jagnięca / Udziec jagnięcy 70 - 75
Dziczyzna
Produkt Temperatura wewnątrz produktu w °C
Comber zajęczy 70 - 75
Udziec zajęczy 70 - 75
Zając cały 70 - 75
Comber sarni 70 - 75
Udziec sarni 70 - 75
Ryba
Produkt Temperatura wewnątrz produktu w °C
Łosoś 65 - 70
Pstrąg 65 - 70
12. KONSERWACJA I CZYSZCZENIE
OSTRZEŻENIE!
Patrz rozdział dotyczący bezpie‐
czeństwa.
Uwagi dotyczące czyszczenia:
Przód urządzenia należy myć miękką
ściereczką zwilżoną ciepła wodą z do‐
datkiem płynu do mycia naczyń.
Do czyszczenia powierzchni metalo‐
wych należy używać zwykłego płynu
do mycia naczyń.
Po każdym użyciu należy oczyśc
wnętrze urządzenia. Dzięki temu moż‐
na łatwiej usunąć zabrudzenia i unik‐
nąć ich przypalenia.
Trudne do usunięcia zabrudzenia na‐
leży usuwać za pomocą specjalnego
środka do czyszczenia piekarników.
Po każdym użyciu akcesoriów należy
wyczyścić je i pozostawić je do wy‐
schnięcia. Do czyszczenia należy użyć
miękkiej ściereczki zwilżonej ciepłą
wodą z dodatkiem płynu do mycia na‐
czyń.
Akcesoriów nieprzywierających nie
wolno czyścić agresywnymi środkami,
ostrymi przedmiotami ani myć w zmy‐
warce. Mogłyby one uszkodzić powło‐
kę zapobiegającą przywieraniu.
POLSKI 37
Przeglądanie stron 36
1 2 ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag