AEG BCE556350B Instrukcja Użytkownika Strona 28

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 40
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 27
Jed Temperatura (°C) Čas (h)
Paprika 60 - 70 5 - 6
Jušna zelenjava 60 - 70 5 - 6
Gobe 50 - 60 6 - 8
Zelišča 40 - 50 2 - 3
Sadje
Jed Temperatura
(°C)
Čas (h) Položaj rešetk
1. položaj 2. položaj
Slive 60 - 70 8 - 10 3 1 / 4
Marelice 60 - 70 8 - 10 3 1 / 4
Jabolčni krhlji 60 - 70 6 - 8 3 1 / 4
Hruške 60 - 70 6 - 9 3 1 / 4
10.18 Razpredelnica za Sonda za meso
Govedina Temperatura jedra živila (°C)
Manj Pečen Srednje Pe‐
čeno
Dobro pečeno
Goveja pečenka 45 60 70
Ledvena pečenka 45 60 70
Govedina Temperatura jedra živila (°C)
Manj Srednje Peče‐
no
Več
Mesna štruca 80 83 86
Svinjina Temperatura jedra živila (°C)
Manj Srednje Pečeno Več
Šunka
Pečenka
80 84 88
Kotlet (hrbet),
Prekajena svinjska ledvena pečen‐
ka,
Prekajena ledvena pečenka, poši‐
rana
75 78 82
www.aeg.com28
Przeglądanie stron 27
1 2 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 39 40

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag