AEG BPK642120M Instrukcja Użytkownika Strona 28

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 44
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 27
tanke komade mesa pecite u posudi
za pečenje s poklopcem ili koristite
vrećicu za pečenje.
pecite meso i ribu u velikim komadima
(1 kg ili više).
velike pečenke i perad prelijte
njihovim sokovima nekoliko puta
tijekom pečenja.
11.12 Tablice za pečenje
Govedina
Jelo Količina Funkce Temperatu‐
ra (°C)
Vrijeme
(min)
Položaj re‐
šetke
Pečenka u po‐
sudi
1 - 1,5 kg Gornji/donji
grijač
230 120 - 150 1
Goveđe pečenje
ili filet: slabo pe‐
čeno
po cm
debljine
Turbo roštilj
190 - 200
1)
5 - 6 1
Goveđe pečenje
ili filet: srednje
pečeno
po cm
debljine
Turbo roštilj
180 - 190
1)
6 - 8 1
Goveđe pečenje
ili filet: dobro pe‐
čeno
po cm
debljine
Turbo roštilj
170 - 180
1)
8 - 10 1
1)
Prethodno zagrijte pećnicu.
Svinjetina
Jelo Količina
(kg)
Funkce Temperatu‐
ra (°C)
Vrijeme
(min)
Položaj re‐
šetke
Plećka / vrat /
but
1 - 1.5 Turbo roštilj 160 - 180 90 - 120 1
Kotlet / rebra 1 - 1.5 Turbo roštilj 170 - 180 60 - 90 1
Mesna štruca 0.75 - 1 Turbo roštilj 160 - 170 50 - 60 1
Buncek (pret‐
hodno kuhan)
0.75 - 1 Turbo roštilj 150 - 170 90 - 120 1
Teletina
Jelo Količina (kg) Funkce Temperatura
(°C)
Vrijeme
(min)
Položaj re‐
šetke
Teleće
pečenje
1 Turbo roštilj 160 - 180 90 - 120 1
Teleća
koljenica
1.5 - 2 Turbo roštilj 160 - 180 120 - 150 1
www.aeg.com28
Przeglądanie stron 27
1 2 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 43 44

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag