AEG BP501310HM Instrukcja Użytkownika Strona 22

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 36
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 21
Jelo Količina (kg) Funkce Temperatura
(°C)
Vrijeme
(min)
Položaj re‐
šetke
Zečji hrbat 1 - 1,5 Turbo roštilj 160 - 180 40 - 60 1
Divljač
Jelo Količina (kg) Funkce Temperatura
(°C)
Vrijeme
(min)
Položaj re‐
šetke
Zečji hrbat /
noga
do 1 Gornji/donji
grijač
230
1)
30 - 40 1
Srneći hrbat 1,5 - 2 Gornji/donji
grijač
210 - 220 35 - 40 1
Srneći but 1,5 - 2 Gornji/donji
grijač
180 - 200 60 - 90 1
1)
Prethodno zagrijte pećnicu.
Perad
Jelo Količina (kg) Funkce Temperatura
(°C)
Vrijeme
(min)
Položaj re‐
šetke
Perad u
komadima
0,2 - 0,25
svaki komad
Turbo roštilj 200 - 220 30 - 50 1
Pola pileta 0,4 - 0,5
svaki komad
Turbo roštilj 190 - 210 35 - 50 1
Pile, mlada
kokoš
1 - 1,5 Turbo roštilj 190 - 210 50 - 70 1
Patka 1,5 - 2 Turbo roštilj 180 - 200 80 - 100 1
Guska 3,5 - 5 Turbo roštilj 160 - 180 120 - 180 1
Purica 2,5 - 3,5 Turbo roštilj 160 - 180 120 - 150 1
Purica 4 - 6 Turbo roštilj 140 - 160 150 - 240 1
Riba (na pari)
Jelo Količina (kg) Funkce Temperatura
(°C)
Vrijeme
(min)
Položaj re‐
šetke
Riba, cijela 1 - 1,5 Gornji/donji
grijač
210 - 220 40 - 60 1
9.10 Roštilj
Uvijek roštiljajte na najvećoj postavci
temperature.
Policu postavite na položaj koji je
preporučen u tablici za mali roštilj.
Pliticu uvijek postavite na prvi položaj
police kako biste sakupili masnoću.
Na roštilju pecite samo tanje komade
mesa ili ribe.
Uvijek prethodno zagrijte praznu
pećnicu s uključenom funkcijom
roštilja najmanje 5 minuta.
www.aeg.com22
Przeglądanie stron 21
1 2 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 35 36

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag