AEG BP501310HM Instrukcja Użytkownika Strona 23

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 36
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 22
OPREZ!
Roštiljajte uvijek sa
zatvorenim vratima pećnice.
Roštilj
Jelo Temperatura
(°C)
Vrijeme (min) Položaj rešetke
1. strana 2. strana
Goveđe pečenje 210 - 230 30 - 40 30 - 40 2
Goveđi file 230 20 - 30 20 - 30 3
Svinjska rebra 210 - 230 30 - 40 30 - 40 2
Teleća rebra 210 - 230 30 - 40 30 - 40 2
Janjeća rebra 210 - 230 25 - 35 20 - 25 3
Riba, 500 - 1000
g
210 - 230 15 - 30 15 - 30 3 / 4
9.11 Odmrzavanje hrane
Koristite funkciju Vrući zrak.
Jelo Temperatura (°C) Vrijeme (min) Položaj rešetke
Pizza, smrznuta 200 - 220 15 - 25 2
Američka pizza,
smrznuta
190 - 210 20 - 25 2
Pizza, hladna 210 - 230 13 - 25 2
Pizza snack,
smrznuta
180 - 200 15 - 30 2
Pomfrit, tanki 200 - 220 20 - 30 3
Pomfrit, debelo nare‐
zan
200 - 220 25 - 35 3
Krumpir izrezan na
četvrtine / Kroketi
220 - 230 20 - 35 3
Pirjani krumpir 210 - 230 20 - 30 3
Lasagne/caneloni,
svježi
170 - 190 35 - 45 2
Lasagne/caneloni,
smrznuti
160 - 180 40 - 60 2
Sir pečen u pećnici 170 - 190 20 - 30 3
Pileća krilca 190 - 210 20 - 30 2
HRVATSKI 23
Przeglądanie stron 22
1 2 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 35 36

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag